Gmail frissítés

Gmail-frissítés: Érjen el még több ismerőst

Összefoglalva röviden:
A mai nap kaptam egy emailt a gmail fiokomra egy új funkciót mutattak be. Kitalálta a google, hogy gmail szolgáltatásában a google+ segítségével a felhasználók tudnak emailt küldeni egymásnak a másik email cím ismerete nélkül. A másik email címét mindaddig nem látjuk amíg nem válaszol rá.

Előfordult már, hogy e-mailt szeretett volna küldeni ismerősének, de nem osztották meg egymással az e-mail címüket? Ettől a héttől kezdve új e-mail írásakor a Gmail a Google+-os ismerősei közül javasol címzetteket akkor is, ha eddig nem adták meg egymásnak az e-mail címüket.

Hogyan működik e-mail címekkel
A Google+-os ismerősökkel történő levelezés egy kicsit eltér a megszokottaktól az e-mail címek adatvédelme miatt. Az Ön e-mail címét a Google+-os ismerősei nem látják, amíg nem ír nekik e-mailt, az ismerősök e-mail címét pedig Ön nem látja mindaddig, amíg nem válaszolnak az e-mailjére.

E-mail fogadása a köreiben nem szereplő személyektől
Ha a köreiben nem szereplő személytől kap e-mailt, az e-maileket a rendszer a Beérkező levelek Közösségi kategóriájába helyezi (ha be van kapcsolva), és csak akkor indíthatnak új beszélgetést Önnel, ha felveszi őket a köreibe, vagy válaszol nekik.

Ki veheti fel Önnel a kapcsolatot
Asztali számítógépen a Gmail új beállításával határozhatja meg, hogy ki érheti el Önt. További információért keresse fel a Súgót.