Megszűnt a Windows 7 támogatása 2020. január 14-én

10 éves pályafutását követően megszüntette a Microsoft a Windows 7 támogatását.  Utolsó napja a Windows 7 támogatásának 2020. Január 14. volt. Ettől a naptól kezdve a rendszerhez nem érhetők el a biztonsági frissítések és a műszaki segítség sem kérhető hozzá a Microsofttól. Javasolt átállni az újabb Windows 10 rendszerre, hogy elkerüljük azt a helyzetet, hogy nem támogat rendszerünk egy szoftver vagy könnyen támadhatóvá válik vírusok és kártevő programok ellen.

Mi lesz ha tovább használjuk a Windows 7-et?

A jó hír az hogy nem fog számítógépünk egyik napról a másikra megállni tehát egy ideig még lehet használni a régi rendszerrel, de sajnos a frissítések hiányában jobban ki lesz téve a vírusoknak, zsaroló programoknak és egyéb kártevőknek rendszerünk.

Frissítenék de hogyan?

Sajnos az ingyenes frissítés Windows 10 -re 2016. július 29.én lejárt, így meg kell vásárolni a Windows 10-et amennyiben rendelkezik olyan számítógéppel ami megfelel a rendszer követelményének, mivel nem ajánlott régebbi PC-re telepíteni az újabb operációs rendszert mert könnyen jelentős sebesség csökkenés lesz érzékelhető a korábbi rendszerhez képest..

A Windows 10 -re váltásban kérje szakértő kolléga segítségét, hívja a PC Doktort bizalommal a 0630/828-2689 számon aki tájékoztatja a részletekről.

 

Microsoft Windows digitális termékkulcsok akciós áron megvásárolhatók webshopunkban a készlet erejéig!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .