Akció!

Microsoft Office 2019 Otthoni és diák

39 990 Ft 20 000 Ft

Elfogyott

Leírás

Ez a digitális termék kulcs emailben lesz ki küldve és egyszeri digitális aktiválásra alkalmas 1 db számítógépen. Ha az aktiválási folyamat befejeződött akkor újra már nem aktiválható ezzel a kulccsal a termék. A merevlemez törlésével nem vihető át a kulcs másik gépre.

  • Minden rendelés esetén új egyedi kulcs kerül kiküldésre a vevőnek emailben! ✅ 
  • Lifetime:  örökre szól, soha nem jár le. ✅
  • A befizetett összegről alanyi adómentes (áfa mentes) számla készül. ✅
  • A termék aktiválható 32 és 64 bites rendszeren is, ehhez megküldjük a szükséges letöltő linket! ✅
  • Multilanguage: A termék magyar nyelvű és más nyelvű rendszerekkel is kompatibilis! ✅

A megrendelt kulcsot a befizetett összeg megérkeztét követő 24 órán belül megküldjük emailben!

Alapvető eszközök valamennyi feladathoz. A Microsoft Office 2019 Otthoni és diák olyan felhasználók számára készült, amelyeknek fontosak a klasszikus Office alkalmazások és szeretnék használni a Word, Excel és PowerPoint, megoldásokat.

Word 2019 -el seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. Rengeteg különböző funkciót tartalmaz, amelynek köszönhetően munkáját egy újabb szintre emelheti. A gyönyörű előregyártott sablonok rengeteg időt spórolnak meg Önnek. De hagyatkozhat a saját kreativitására is, és létrehozhat személyre szabott sablonokat. A Word 2019 rengeteg fajta betűtípust, valamint sok olyan különböző opciót tartalmaz, amely első ránézésre is vonzóvá teszi a létrehozott dokumentumot. A még tovább fejlesztett helyesírás-ellenőrzésének köszönhetően pedig nyugodtan írhat akár nagyon komplikált szövegeket is!

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Használjon sok különböző féle statisztikai és matematikai formulát, spóroljon rengeteg időt azzal, hogy a program elvégzi Ön helyett a számításokat. A különböző formázási lehetőségek, táblázatok, kimutatások, értékgörbék és grafikonok segítségével könnyedén és szépen elrendezve tudja formába önteni adatait. A folyamatokat felgyorsíthatja a különböző sablonok használatával!

Használjon PowerPoint 2019 -et lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amellyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Mindemellett az új PowerPoint Zoom funkcióval már lehetősége van a nem lineáris prezentációk előadására is – ezentúl már különböző interaktív szlájdokat hozhat létre, amelyek friss és modern küllemet kölcsönöznek prezentációjának!

Mi a különbség a Office 365 és a Microsoft Office 2019 Otthoni és diák verziók között?

A Microsoft Office 2019 Otthoni és diák egy egyszer megvásárolandó termék, amely olyan klasszikus alkalmazásokat tartalmaz, mint a PC vagy Mac számítógépre telepíthető Word, Excel és PowerPoint, viszont nem tartalmazza a Microsoft 365 előfizetéshez járó szolgáltatásokat. Az egyszeri vásárlással beszerezhető termékek nem rendelkeznek frissítés opcióval, ami azt jelenti, hogy ha szeretné beszerezni a frissített verziót, teljes áron meg kell vásárolnia.

Az Office 365 egy előfizetéses szolgáltatás; megtalálhatók benne olyan prémium alkalmazások, mint a Word, az Excel, a PowerPoint és  az Outlook stb,. Az alkalmazások több eszközre is telepíthetők, többek között PC és Mac számítógépekre, iPad és iPhone készülékekre, valamint Android rendszerű táblagépekre és telefonokra. A Microsoft 365 ezenkívül 1 TB-os OneDrive tárhelyet, havi 60 Skype-percet, valamint csevegésen és telefonon keresztül biztosított Microsoft-támogatást is nyújt. Az előfizetésnek köszönhetően mindig az alkalmazások legújabb verzióit használhatja, hiszen a frissítések automatikusan települnek, amikor elérhetővé válnak.

Hatékony munka az Office 2019-el

Tartalomkészítés könnyedén

Bemutatókat, adatmodelleket és jelentéseket készíthet különféle eszközökkel és funkciókkal, például a PowerPoint Alakváltás nevű áttűnésével, az Excel új diagramtípusaival és az összes appban használható továbbfejlesztett szabadkézi műveletekkel.

Munkavégzés egyszerűbben

Számos funkció segíti az időgazdálkodást, valamint az e-mailek és a partnerek kezelését. Közéjük tartozik a Szűrt levelek nézet, az Outlook utazással és csomagkézbesítéssel kapcsolatos összegző kártyái és a Word Fókusz módja.

Követelmények

Internetelérés • Windows 10 • 1,6 GHz-es, 2 magos processzor  • 4 GB, 2 GB (32 bit) RAM • 4 GB szabad terület a merevlemezen • 1280×800 képpontos képernyőfelbontás.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Microsoft Office 2019 Otthoni és diák” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…