Windows 10 korábbi build visszaállítása

Van úgy hogy szükségünk van a lefrissült windows 10 visszaállítására, mert valamilyen hardver vagy szoftver a frissítést követően nem működik megfelelően. Erre vonatkozóan össze gyűjtöttem a szükséges lépéseket.  A visszaállítás megkezdése előtt nem kötelező, de érdemes lehet biztonsági másolatot készítenünk a fontosabb fájlokról.

Windows 10 visszaállítása az előző buildre

  • Nyissuk meg a “Start Menü” -t
  • Kattintsunk a fogas kerék ikonra (Gépház)
  • Válasszuk a “Frissítés és biztonság” részt
  • Bal oldalt “Helyreállítás” -ra kattintsunk
  • Középen ha van akkor válaszzuk a Korábbi Build visszaállítása résznél a “Kezdés” gombot.
    Ezt követően kérdezni, fogja hogy miért szeretnénk visszaállítani, itt nyugodtan adhatunk leírást is a problémáról. Majd a következő résznél fel fogja ajánlani hogy frissitse a rendszert hátha érkezett újabb frissítés amit kijavíthatja a fennálló problémánkat, itt megnézhetjük, hogy érkezett -e frissítés de akár azonnal tovább mehetünk a visszaállításra.
  • Ezt követően a gép gép visszaállítása általában 5-15 perc alatt megtörténik.

A windows 10 visszaállítása az előző build-re funkció maximum 30 napíg érhető el. Ez alatt az idő alatt van a frissítéstől számolva lehetőség visszaállítani a rendszer az előző buildre.

Ha nem elérhető az előző Build vissza állítása funkció, akkor ugyanitt a gépházban lehetőségünk van a gép alaphelyzetbe állítására is. Ezt követően azonban az összes programot ami telepítve volt újra kell telepítetünk.

2 thoughts on “Windows 10 korábbi build visszaállítása

  1. Visszajelzés: I/O hiba lépett fel a készülékkel való kommunikáció során. Várjon egy kis ideig, majd próbálja újra a lakolvasást. Ha ez nem segít, kapcsolja ki a készüléket, majd kapcsolja be, és várja meg míg melegszik. - Számítógép javítás otthonában

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..