UltraViewer VS TeamViewer: részletes összehasonlítás, funkció, ár és használhatóságról.

Az UltraViewer és a TeamViewer két népszerű távoli számítógép-vezérlő szoftver, amelyeket gyakran hasonlítanak össze.Ezeket a szoftvereket felhasználók távoli segítségnyújtásához, röviden távsegítséghez használjuk. Amikor azonban a kettő közül választani kell, a gyakran elgondolkodunk azon, hogy melyik felel meg jobban az igényeinknek. Ebben a cikkben részletesen összehasonlítjuk az UltraViewert a TeamViewerrel, megvizsgálva a funkciókat, a könnyű használatot, az árakat és még sok minden mást, hogy megalapozott döntéseket hozhasson.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Mind az UltraViewer, mind a TeamViewer felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a szoftverben való navigálást és a feladatok végrehajtását. Az UltraViewer kezelőfelülete egyszerű, így a minimális technikai tudással rendelkező felhasználók is könnyedén használhatják a szoftvert. Másrészt a TeamViewer olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek bonyolult beállítást igényelnek, mint például a távoli számítógép Wake On Lan bekapcsolása, ami az kezdők számára gondot okozhat, és elsajátítása némi időt vesz igénybe.

INGYENES VERZIÓ

Az UltraViewer és a TeamViewer egyaránt rendelkezik ingyenes verzióval. Az UltraViewer azonban lehetővé teszi a szabad használatot időkorlát nélkül, függetlenül a felhasználás tárgyától és céljától. Míg a TeamViewer csak személyes felhasználók számára ingyenes, az UltraViewer az üzleti felhasználók számára elérhető, akik az alapvető funkciókat szeretnék használni, és kereskedelmi célokra szeretnék használni. Azok a TeamViewer-felhasználók, akikről úgy ítélik meg, hogy visszaélnek az ingyenes házirenddel, gyakran kapnak „időtúllépés után a kapcsolat blokkolva” üzenetet. A felhasználók legfeljebb 5 perces munkamenetig érhetik el. A TeamViewer ingyenes időkorlátja olyan hátrány, amely miatt sok felhasználó ingyenes alternatívát keres a TeamViewer helyett.

UltraViwer vs Teamviewer ár (fizetős verzióhoz)

Az árakat illetően mind az UltraViewer, mind a TeamViewer különböző árképzési csomagokat kínál a szolgáltatások és a felhasználói igények alapján. Az UltraViewer Lite csomagot kínál már havi 14.99Ft-ért, míg a prémium verzió havi 3.490Ft-ól indul, ami korlátlan végponti kapcsolatokat tesz lehetővé. Eközben a TeamViewer által kínált legolcsóbb egyéni licenccsomag 3.499Ft/hó/fő. A csoportokra és vállalkozásokra vonatkozó licenccsomagokkal körülbelül havi 9.190Ft kell fizetnie az üzleti licencért, 19.290Ft/hó a prémium licencért és 38.490Ft / hó a TeamViewer vállalati licencért. A TeamViewer licenc ára jóval magasabb, mint az UltraViewer licencé, ez természetesen terhet jelent az alacsony költségvetésű kisvállalkozások számára.

JELLEMZŐK ÉS FUNKCIÓK

Mind az UltraViewer, mind a TeamViewer számos alapvető funkciót kínál, mint például a távoli asztali vezérlés, a címjegyzék, a fájlátvitel, a számítógépes hanglejátszás és a munkamenet rögzítésének vezérlése. A TeamViewer azonban további szolgáltatásokat is kínál, például távoli nyomtatást, online találkozókat és többfelhasználós együttműködést.

TÖBB EGYIDEJŰ MUNKAVÉGZÉS VEZÉRLÉSE

Az UltraViewer kifejezetten több számítógép egyidejű támogatására készült. Ha a TeamViewer-t használod, és egyszerre több embert kell támogatnod, akkor nehéz lesz váltani a képernyők között, és a TeamViewer chat-ablakát, ha sok emberrel párhuzamosan működik, nagyon nehéz lesz ellenőrizni, és nem lesz értesítés ha új üzenet érkezik.

CSEVEGÉSI ABLAK

Az UltraViewer támogatja a gyors csevegőablakot, amely nagyon kényelmes az ügyfélszolgálat számára, és chat-promptokkal van felszerelve a gyorsabb ügyfélszolgálat érdekében. A TeamViewer csevegési funkciója kevésbé barátságos, a csevegőablak olyan betűtípussal készült, amelyet nem könnyű átlátni. Míg a TeamViewer-felhasználóknak Skype-ot vagy akár Jegyzettömböt kell használniuk, amikor az ügyfelekkel csevegnek, az UltraViewer csevegőablakát úgy alakították ki, mint egy miniatűr Yahoo chat-keretet. Az F1 billentyű lenyomásával egyszerűen vezérelheti és megnyithatja a csevegőablakot, és a csevegőablak felugrik, és készen áll arra, hogy üzeneteket küldjön a vezérelt személynek.

TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG

Mind az UltraViewer, mind a TeamViewer gyors teljesítményükről és kiváló minőségű biztonsági szolgáltatásairól ismert. Az UltraViewer 256 bites AES titkosítást használ az adatátvitel védelmére, míg a TeamViewer 2048 bites RSA nyilvános/privát kulcscserét és 256 bites AES titkosítást használ a távoli kapcsolatok védelmére. Összefoglalva, míg a TeamViewer átfogóbb és összetettebb funkciókat kínál, amelyek ideálissá teszik a vállalkozások és a nagy csapatok számára, az UltraViewer pénztárcabarátabb megoldás. Ha TeamViewer vagy Anydesk alternatívát keres, az UltraViewer nagyszerű lehetőség alacsony áron és jó teljesítménnyel. Töltse le az UltraViewert teljesen ingyenesen, és próbálja ki most.

Az UltraViewer letöltése ingyenesen

Hivatkozás megnyitása: https://www.ultraviewer.net/en/download.html

Gyors segítségnyújtás

Ha segítségre lenne szüksége számítógépépével kapcsolatban, akkor keressen bizalommal a 0630/828-2689 számon a hét bármely napján.
Bővebben a távsegítség szolgáltatásunkról pedíg itt tájékozódhat.
https://szamitogepjavitas.com/tavsegitseg/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .